Tollbua

Nordisk gourmetbistro

Tollbua er en leken gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Maten er ekte og nyskapende med en tydelig kvalitetsprofil. Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin. Hos oss kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement, og med perfekt tilpasset drikke i glasset.

På Tollbua kan vi ta imot grupper i alle størrelser, enten dere er 2, 20 eller 120. Våre lokaler kan tilpasses de fleste arrangementer, og passer utmerket til både banketter og mingling.

Tollbua er et fullservice mat- og vinhus hvor vi serverer den maten vi elsker.

Restauranten har planlagt åpning februar 2024.

Flaggskipet i Mati-universet

Tollbua er Matis første konsept, og blir selve flaggskipet i Mati-satsningen.

Matigruppen AS er en nystiftet aktør innen mat & drikke. Med et stort hjerte for mennesker, fag og opplevelser setter Mati en ny standard for restaurantdrift. Ambisjonene er like store som det er rom i mathjertene våre og vi gleder oss til at akkurat du skal bli med oss på ferden.

Daglig leder i Mati, Christopher Davidsen

Bli med på reisen!

Vi søker fagglade og lekne medarbeidere som elsker gjestene og jobben sin. Det er plass for alle; oppvaskhjelper, kokker, servitører, ryddehjelper, bartendere og vinkelnere.