Jobb hos oss

Jobb hos Tollbua

Tollbua blir en leken, nordisk gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Restauranten er vårt første konsept, og blir selve flaggskipet i Mati-satsningen. Maten skal være ekte, med tydelig kvalitet. Og med en av byens beste vinkjellere, kan vi love fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin.

På Tollbua lages det mat av kokker som brenner for faget, servert med et smil og engasjement – og ikke minst perfekt tilpasset drikke i glasset.

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen aktive stillingsutlysninger.

Har du lyst til å bli med på laget? Hos oss får du en arbeidsplass med store utviklingsmuligheter, god balanse mellom jobb og fritid, konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med de beste kollegene i bransjen.

Vi søker fagglade og lekne medarbeidere som elsker gjestene og jobben sin. Det er plass for alle; oppvaskhjelper, kokker, servitører, ryddehjelper, bartender og vinkelnere.

Send oss en søknad, vi gleder oss til å høre fra deg!


Jobb hos Mati

Ønsker du en jobb med store muligheter for egenutvikling, i et miljø med erfaring og kunnskap? Eller kanskje du bærer på en drøm om å skape noe eget?

Vi vil jobbe med deg som deler vårt engasjement for mat, drikke og mennesker. Enten du brenner for å skape opplevelser fra kjøkkenet, ved bordet eller i baren – og uansett om du er norgesmester eller lærling.

Vi gleder oss til å høre fra deg.