Jobb hos oss

Matigruppen

Matigruppen AS er en nystiftet aktør innen mat & drikke. Med et stort hjerte for mennesker, fag og opplevelser setter vi en ny standard for restaurantdrift. Ambisjonene er like store som det er rom i mathjertene våre og vi gleder oss til at akkurat deg skal bli med oss på ferden.

Tollbua teamet

Phoenix Gastropub – Matigruppens nytt konsept i hjertet av Trondheim

Vil du bli en del av Mati-familien? Vi gjør oss klar til å lansere vårt neste prosjekt: et nytt restaurantkonsept midt i byen. 

Vi leter etter energiske, lidenskapelige medarbeidere til å være en del av åpningsteamet. Er du klar til å gjenreise et klassisk sted fra asken? Phoenix Gastropub åpner 8. november 2024. 

Vi har ledige stillinger og rekrutterer nå!

Ledige stillinger


Kokkles mer

Åpen søknadles mer

Send oss en søknad, vi gleder oss til å høre fra deg – work@mati.no

Tollbua restaurant

Jobb hos Tollbua

Har du ambisjonen, lidenskapen og ferdigheten til å bli med på en av de mest suksessrike restaurantåpningene i Trondheims historie? Siden lanseringen i februar 2024, har Tollbua vært fullbooket hver uke og har fått strålende anmeldelser over hele landet og utover. Nå ser vi etter flere lidenskapelige personer til å bli med i teamet vårt.

Ledige stillinger

Head Sommelierles mer

Åpen søknadles mer

Har du lyst til å bli med på laget? Hos oss får du en arbeidsplass med store utviklingsmuligheter, god balanse mellom jobb og fritid, konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med de beste kollegene i bransjen.

Vi søker fagglade og lekne medarbeidere som elsker gjestene og jobben sin. Det er plass for alle; oppvaskhjelper, kokker, servitører, ryddehjelper, bartender og vinkelnere.

Send oss en søknad, vi gleder oss til å høre fra deg – work@mati.no


Jobb hos Mati

Ønsker du en jobb med store muligheter for egenutvikling, i et miljø med erfaring og kunnskap? Eller kanskje du bærer på en drøm om å skape noe eget?

Vi vil jobbe med deg som deler vårt engasjement for mat, drikke og mennesker. Enten du brenner for å skape opplevelser fra kjøkkenet, ved bordet eller i baren – og uansett om du er norgesmester eller lærling.

Vi gleder oss til å høre fra deg.